Pääsisältöön
Pääsisältöön

Töihin Endomi­ne­sil­le


Rekrytointiprosessi meillä ei ole haastattelu, vaan tutustuminen toisiimme 

Näemme, että työhaastattelun tarkoitus on tutustuminen puolin ja toisin, me haluamme tutustua hakijaan yhtä paljon kuin hakija meihin. Siksi olemme tehneet rekryprosessin mahdollisimman rennoksi, helpoksi ja mukavaksi kohtaamiseksi, jossa keskustellaan, ei kuulustella. 

Meidän intressimme on löytää hyviä tyyppejä, potentiaalia, alan osaamista ja ennen kaikkea kiinnostusta meitä kohtaan. Haluamme, että jokainen hakija saa myös itselleen haastattelutilanteesta jotain. Tuemme työnhaussa ja haluamme, että haastattelusta jää positiivinen mielikuva siitä huolimatta, mikä lopputulos oli. 

Katso videolta lisää rekrytoinnistamme.


Avoimet työpaikkamme 

Mikäli tällä hetkellä ei ole avoimia paikkoja, meille voit jättää avoimen hakemuksen – otamme hakemuksesi mielellämme vastaan. Huipputyyppejä tarvitaan aina!

Haemme rikastamon kunnossapitopäällikköä
Lue lisää >>

Hakemuskaavakkeeseen >>

Lähetä avoin työha­ke­mus

Työhakemus – FI

Max. tiedoston koko: 128 MB.

Kysy työmah­dol­li­suuk­sis­ta

Rekrytointiyhteyshenkilö:

Kirsi Eronen

HR and Administration Manager

Puh. 050 528 0122

careers@endomines.com


Minkä­lai­nen työpaik­ka Endomi­nes on

Meille työntekijöiden turvallisuus on ykkösprioriteettimme mistä emme tingi. Se ohjaa kaikkea toimintaamme, ja sitä seurataan ja kehitetään tarpeiden mukaisesti – jatkuvasti. Arvoihimme lukeutuvat myös monimuotoisuus sekä tasa-arvo ja työympäristömme on vapaa syrjinnästä, häirinnästä sekä kiusaamisesta. 

Katso mitä endominesilaiset kertovat työpaikastaan

Pampa­lo – missä se on?

Kaivoksemme sijaitsevat Ilomantsissa, Pampalossa. Ilomantsi on EU:n manneralueen itäisin kunta ja sen väkiluku on 4 857. Meiltä on Joensuuhun matkaa 72 km (noin tunti) ja Helsinkiin 511 km. Ilomantsi tarjoaa valtavan määrän erilaista vapaa-ajan tekemistä. Alue on ulkoilijoiden, patikoijien ja hiihtäjien paratiisi, ja täältä löydät helposti monipuolista lajitoimintaa sekä upeat mahdollisuudet nauttia luonnosta.

Mitä kaikkea Ilomantsista löytyy