Pääsisältöön
Pääsisältöön

Endomi­nes työnan­ta­ja­na

Katso avoimet työpaikat 

Mikä tekee meistä hyvän työnan­ta­jan

Meille työntekijöiden turvallisuus on ykkösprioriteettimme mistä emme tingi. Se ohjaa kaikkea toimintaamme, ja sitä seurataan ja kehitetään tarpeiden mukaisesti – jatkuvasti. Arvoihimme lukeutuvat myös monimuotoisuus sekä tasa-arvo ja työympäristömme on vapaa syrjinnästä, häirinnästä sekä kiusaamisesta. 

Uramahdollisuudet Endominesilla

Meillä työskentelee monien eri ammattialojen edustajia, joiden oma urapolku on persoonallinen ja ainutlaatuinen. Koska tiedostamme, että jokainen yritys rakentuu ihmisistä ja jokainen yritys on juuri niin hyvä, kuin siellä työskentelevät tekijät ovat, haluamme tukea henkilöstöämme ammatillisessa kehittymisessä tarjoamalla kaikille yhdenvertaiset mahdollisuudet kehittyä omassa työssään.  

Tuemme opiskelijoiden siirtymistä työelämään tarjoamalla esimerkiksi ammatillisissa opinnoissa oleville harjoittelupaikkoja ja opinnäytetyöpaikkoja.  Tarjoamme myös oppisopimusmahdollisuuksia, sekä rekrykoulutuspaikkoja.

Rekrytointiprosessi meillä ei ole haastattelu, vaan tutustuminen toisiimme 

Näemme, että työhaastattelun tarkoitus on tutustuminen puolin ja toisin, me haluamme tutustua hakijaan yhtä paljon kuin hakija meihin. Siksi olemme tehneet rekryprosessin mahdollisimman rennoksi, helpoksi ja mukavaksi kohtaamiseksi, jossa keskustellaan, ei kuulustella. 

Meidän intressimme on löytää hyviä tyyppejä, potentiaalia, alan osaamista ja ennen kaikkea kiinnostusta meitä kohtaan. Haluamme, että jokainen hakija saa myös itselleen haastattelutilanteesta jotain. Tuemme työnhaussa ja haluamme, että haastattelusta jää positiivinen mielikuva siitä huolimatta, mikä lopputulos oli. 

Katso videolta lisää rekrytoinnistamme.

Vapaa-ajanviet­to Ilomant­sis­sa 

Ilomantsi tarjoaa valtavan määrän erilaista vapaa-ajan tekemistä. Alue on ulkoilijoiden, patikoijien ja hiihtäjien paratiisi, ja löydät helposti monipuolista lajitoimintaa sekä upeat mahdollisuudet nauttia luonnosta omaan tahtiin.  

Lue lisää

Työnan­ta­ja tarjo­aa tarvit­taes­sa myös asunnon

Meillä on Pampalossa töissä myös tekijöitä, jotka eivät asu Ilomatsissa, vaan viettävät viikot töissä kaivoksella, ja viikonloput kotonaan jossain muualla. Tällaiseen tarpeeseen tarjoamme majoituksen omissa majoitustiloissamme, jotta elämä työn ja kodin välillä olisi mahdollisimman sujuvaa. 


Yhteyshenkilö:

Katja Kareinen, HR-partneri

Puh. +358 50 3306 120

katja.kareinen@endomines.com

careers@endomines.com

Jätä työha­ke­mus

Työhakemus – FI

Max. tiedoston koko: 50 MB.