Uutiset

8.10.2018
Kivinäytteitä kultalinjalta

Kultakisassa alkaa loppusuora

Kesäkuussa käyntiin pyörähtänyt Kultakisa Kakkonen on saanut maastossa kulkevat ihmiset kääntämään katseensa maahan. Endomines on vastaanottanut jo 113 näytettä, joka on selvästi enemmän, kuin aiemmin järjestetyssä vastaavassa kilpailussa. Vajaa puolet näytteistä on analysoitukin ja tulokset ovat lupaavia. Kultalinjalta löytyy kultaa ja muita merkittäviä metalleja.

Kilpailuaikaa on lokakuun loppuun asti, joten vielä ehtii osallistua.

Toimintaohjeet ja säännöt löytyvät esitteestä, jonka voit ladata alta. Voittaja tulee kuittaamaan 2000 euron palkinnon ja myös muut palkintosijoille yltävät saavat rahapalkinnon. Lisäksi osallistujien on mahdollista saada kannustuspalkintoja.

 

Lataa esite Kultakisasta

 

Näyte 029-KN-2018 Kultakisaan